HTML

Autó és motorkerékpár mosás víz nélkül - VULCANET

Autó és motorkerékpár mosás víz nélkül, karcmentesen, minden felületén a járműnek. Kiemelten környezetbarát és egyszerű. A termék a 2008-as genfi autószelonon mutatkozott be és első innovációs díjat nyert ! Magyarországon Motorrevü teszt győztes. Népszerűsítenünk kell a vízmentes technológiákat és a kiemelkedő minőséget. Tapasztalatokra és véleményekre várok a hozzászólóktól.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Autó és motorkerékpár mosás víz nélkül - VULCANET

2009.04.23. 08:33 Vulcanet

Új termék jelent meg a világ és a magyar piacon. Olyan amire mindenképpen oda kell figyelni, hiszen ötvözi a környezetvédelmet és a szépséget. Mindenki szereti ha autója motorkerékpárja olyan lenne kinézetre mintha új lenne. Ehhez ad nagyon egyszerű és kiemelkedő minőségű megoldást az a víz nélkül tisztító termék (mód)szer amit VULCANET-nek hívnak. Ugyanaz a Francia cég szabadalmaztatta amelyik a gumi vulkanizálást is az 50-es években. A VULCANET-et először a nemzetközi porondon is a 2008-as genfi autószalonon mutatták be, ahol első innovációs díjat kapott. Azóta elindult hódító útjára és megérkezett Magyarországra is. Itt már néhány jelentős kiállításon és bemutatón bizonyított. A Motorrevü tesztgyőztese lett. A 2009-as Budapest Motorkiállításon hatalmas érdeklődés követte, a 2009-es Tuningshown sikertermék lett amivel a kiállítók is tisztították kiállított autó és motorkerékpár csodáikat. A 2009-es OTexpon is nagyon népszerű lett a termék. Mindenkit meglep a VULCANET minősége és az eredmény.

1 komment

Címkék: autó víz nélkül motorkerékpár mosás vulcanet

A bejegyzés trackback címe:

https://vulcanet.blog.hu/api/trackback/id/tr811081392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apám neve után Sándor 2009.11.07. 10:27:24

Sziasztok!

Használtam a Vulcanet-et és mondhatom, elképesztő. Nem kellett hozzá sem slag, sem víz, sem mosószer. Minden, amire szükségem volt a dobozban megleltem. Pikk-pakk, kendő ki, áttörlés, aztán a másik száraz kendővel fényesítés. ÉS hihetetlen volt... és lepereg róla a sáros lé, a kosz nem tapad fel! Tuti!
Próbáld ki!
süti beállítások módosítása